Skip to content
X-Press Feeders vælger Malmö i ny containerrute

Press release -

X-Press Feeders vælger Malmö i ny containerrute

X-Press Feeders tilføjer endnu en havn til sin containerservice mellem Tyskland og Sverige - Germany Sweden Express (GSX), hvor Copenhagen Malmö Port, CMP, bliver en del af ruten. I går anløb det første containerskib Norra Hamnen i Malmö.

X-Press Feeders' rute betjenes af containerskibet Anna G og anløber Malmö på ugentlig basis. Skibet sejler fra Hamborg til Malmö og derefter videre til Åhus, Södertälje og derefter tilbage til Hamborg igen.

At X-Press Feeders vælger Malmö som permanent destination i deres nye rute styrker CMP's position som et logistikknudepunkt, men giver også udvidede muligheder for at virksomheder i regionen kan importere og eksportere gods til og fra Sverige via søvejen.

"X-Press Feeders er altid åbne for nye forretningsmuligheder, og vores smidige, uafhængige struktur gør, at vi kan reagere hurtigt på markedets efterspørgsel. Da vi blev kontaktet angående anløbet i Malmö, blev beslutningen truffet hurtigt. Servicen, som er åben for alle linjer og NVOCC* med såkaldte shippers' own containers, tilbyder en hurtig og pålidelig løsning til Malmö og Skåne," siger Sven Siemsen, Senior Manager Marketing Europe, X-Press Feeders, baseret i Hamborg.

"Vi ser frem til vores samarbejde med X-Press Feeders, som også skaber nye muligheder for andre kunder og samarbejdspartnere. Malmö ligger strategisk godt for transport til og fra Europa, men også som et regionalt knudepunkt med korte landtransporter. Hos os kan vi tilbyde dedikerede intermodale løsninger med store arealer til omlæsning til tog og vejnet. Det giver plads til både effektiv håndtering og fleksible løsninger," siger Ann-Charlotte Halldén Åkeson, Sales Director, Copenhagen Malmö Port.

Som traditionen byder, blev der overrakt en plakette til skibets kaptajn i forbindelse med det første anløb hos CMP.

Tidsplanen for GSX findes her: https://www.x-pressfeeders.com/find-a-schedule

For yderligere information, kontakt venligst:
Europe Marketing hos X-Press Feeders, Hamburg
E-mail: eurmktg@x-pressfeeders.com, Telefon: +49 40 822 173520

Ulrika Prytz Rugfelt, Chief Communications & Sustainability Officer, Copenhagen Malmö Port AB
E-mail: ulrika.prytz@cmport.com, Telefon: +46 (0)70 252 00 98.

*NVOCC = Non Vessel Operating Common Carrier

Topics

Categories

Contacts

Ulrika Prytz Rugfelt

Ulrika Prytz Rugfelt

Press contact Chief Communications & Sustainability Officer +46 (0) 70 252 00 98

Vi forbinder vand med land og skaber vækst og velstand til fælles gavn

Copenhagen Malmö Port (CMP) er en af Skandinaviens største havneoperatører og en full-service havn i Øresundsregionen. Vi modtager en lang række varer og har en infrastruktur, som er tilpasset alle typer skibe.

Copenhagen Malmö Port (CMP)
Containervej 9
DK-2150 Nordhavn, Copenhagen
Danmark