Skip to content
Ny app hjælper krydstogtturister med at finde rundt i København

Press release -

Ny app hjælper krydstogtturister med at finde rundt i København

Copenhagen Malmö Port (CMP) lancerer Cruise City – den eneste gratis interaktive app, der specifikt opfylder behovene hos krydstogtgæster, der udforsker København

Cruise City skal opfylde den stigende efterspørgsel efter mangfoldige, individuelle og bæredygtige oplevelser blandt krydstogtgæster, der udforsker København. Når man har downloadet appen, valgt ankomstskib og interesser, giver appen straks en personlig guide og et interaktivt kort med attraktioner, oplevelser, restauranter og begivenheder baseret på udvalgte interesser, og hvor længe man er i land.

Cruise City skal give gæsterne en bedre oplevelse, når de er i København, men appen kan mere end det: Den fremhæver også bæredygtige og miljøvenlige valg, der gør det lettere at vælge grønne oplevelser. Guiden skal fremme brugen af offentlig transport, cykler og gåture og samtidig hjælpe med at undgå trængsel omkring seværdigheder. Appen opdateres løbende og kurateres omhyggeligt med seværdigheder, oplevelser, events samt tips og tricks specifikt til krydstogtgæsternes behov.

København er en af de mest populære krydstogtdestinationer i Østersøen, og med Cruise City vil CMP gerne styrke samarbejdet med krydstogtrederierne, byen og det lokale erhvervsliv samt være med til at forbedre samspillet mellem gæster og københavnere.

"Cruise City er udviklet til at se byen fra en krydstogtpassagers perspektiv: gæster, der har begrænset tid, kan have svært ved at finde rundt i byen og behøver hjælp til at træffe de bedste valg under opholdet. Med Cruise City vil CMP gerne imødekomme krydstogtgæsternes stigende krav til individualiserede oplevelser og fremme bedre, grønnere og mere bæredygtige interaktioner mellem byen og dens besøgende", siger Henrik Ahlqvist, CMP Sales Director Cruise.

Baseret på vurderinger, anmeldelser og anbefalinger fra brugerne kan appen komme med skræddersyede anbefalinger til fremtidige krydstogtgæster. CMP vil løbende tilføje nye og smarte funktioner til Cruise City-appen baseret på de indledende erfaringer og feedback fra brugerne. CMP planlægger også fremover at øge dækningen af Cruise City til andre krydstogthavne.

Cruise City er en del af CMP's ambition om at være en af de mest bæredygtige havne i verden, blandt andet ved at bidrage til en mere bæredygtig krydstogtturisme.

Fakta:

  • Cruise City giver krydstogtturister en hjælpsom, sjov og givende onlinetjeneste, der er specialudviklet til dem og hjælper dem med at finde rundt i havnebyerne og de mange muligheder omkring dem
  • Cruise City er udviklet af CMP – Copenhagen Malmö Port
  • Cruise City fås gratis til Apple iOS og Android
  • CMP vil være CO2-neutral i 2025 og stræber efter at være en af de mest bæredygtige havne i verden
  • CMP administrerer alle krydstogtterminaler i København, Malmø og Visby
  • CMP modtager gerne idéer, input og feedback om Cruise City-appen

Related links

Topics

Categories

Contacts

Ulrika Prytz Rugfelt

Ulrika Prytz Rugfelt

Press contact Chief Communications & Sustainability Officer +46 (0) 70 252 00 98

Vi forbinder vand med land og skaber vækst og velstand til fælles gavn

Copenhagen Malmö Port (CMP) er en af Skandinaviens største havneoperatører og en full-service havn i Øresundsregionen. Vi modtager en lang række varer og har en infrastruktur, som er tilpasset alle typer skibe.

Copenhagen Malmö Port (CMP)
Containervej 9
DK-2150 Nordhavn, Copenhagen
Danmark