Skip to content
Luis de Carvalho tiltræder som Commercial Cruise Director hos Copenhagen Malmö Port

Press release -

Luis de Carvalho tiltræder som Commercial Cruise Director hos Copenhagen Malmö Port

Luis de Carvalho tiltræder som ny Commercial Cruise Director hos Copenhagen Malmö Port (CMP) den 1. november 2022.

CMP er en fullservice-havn, som opererer i København, Malmø og Visby, og som hvert år byder ca. 500 krydstogtskibe og 1 million passagerer velkommen. København er den førende turnaroundhavn i Østersøregionen med nem adgang til en international lufthavn med god transportinfrastruktur. Alle CMP’s krydstogtterminaler ligger bynært og tæt på lufthavne, og er alle populære til transitanløb.

CMP har en ambition om at blive en af de mest bæredygtige havne i verden og er godt i gang med at blive CO2-neutral inden 2025 ved blandt andet at fokusere på effektiv og bæredygtig krydstogtsservice.

"Vi ser frem til at byde Luis de Carvalho velkommen til CMP. Vi søger konstant at forbedre os og være førende inden for krydstogt, hvilket også indebærer at reducere miljøpåvirkningen, være tættere på kunderne, styrke samarbejdet med destinationerne og skabe en endnu bedre oplevelse for gæsterne. Luis' kompetencer og baggrund gør ham yderst velegnet til at drive os fremad, mens vi fortsætter med at udvikle krydstogtforretningen med store ambitioner," siger Barbara Scheel Agersnap, CEO, Copenhagen Malmö Port.

Luis' omfattende karriere inden for krydstogt-, turisme- og rejsebranchen strækker sig over 35 år, og han har med stor succes stået for havne- og destinationsudvikling i Nordeuropa, Østersø-regionen, Middelhavet, Atlanterhavsøerne, Afrika, Mellemøsten og Asien. Han startede sin karriere i krydstogtbranchen i 1986 hos Premier Cruise Line og Royal Caribbean Cruise Line i Miami, og senere arbejdede han 12 år hos det dengang Los Angeles-baserede Crystal Cruises. I de sidste 10 år har Luis ledet Europa-divisionen af det førende AEP-firma Bermello Ajamil & Partners.

Luis skal arbejde tæt sammen med CCO Sune Norup Christensen som en del af et dedikeret team, der er ansvarlig for de kommercielle krydstogtaktiviteter for alle destinationer hos CMP.

For yderligere oplysninger:
Ulrika Prytz Rugfelt, Chief Communications & Sustainability Officer,
Copenhagen Malmö Port AB, e-mail: ulrika.prytz@cmport.com, telefon: +46 (0)70 252 00 98.

Subjects

Categories

Contacts

Ulrika Prytz Rugfelt

Ulrika Prytz Rugfelt

Press contact Chief Communications & Sustainability Officer +46 (0) 70 252 00 98

Vi forbinder vand med land og skaber vækst og velstand til fælles gavn

Copenhagen Malmö Port (CMP) er en af Skandinaviens største havneoperatører og en full-service havn i Øresundsregionen. Vi modtager en lang række varer og har en infrastruktur, som er tilpasset alle typer skibe.

Copenhagen Malmö Port (CMP)
Containervej 9
DK-2150 Nordhavn, Copenhagen
Danmark