Skip to content
Picture: Ellen Marie Martinsen
Picture: Ellen Marie Martinsen

Press release -

Anna Sylvan tiltræder som Cruise Manager for Visby, Gotland

CMP (Copenhagen Malmö Port) har udpeget Anna Sylvan som CMP’s nye Cruise Manager for CMP’s krystogtsaktiviteter i Visby, Gotland.

Anna Sylvan har en bred baggrund indenfor krydstogts- og søfartsbranchen. Hun har en søfartsuddannelse fra Chalmers University of Technology i Göteborg og har lang erfaring med at gøre tjeneste ombord på forskellige skibe, herunder Crystal Cruises. De seneste år har Anna arbejdet hos Gotland Excursion, hvor hun har haft ansvaret for koordineringen af udflugter til forskellige dele af Gotland.

I sin nye rolle kommer Anna til at have ansvaret for krydstogtskajen og terminalanlæg i Visby, lede forretningsudviklingsinitiativer og videreføre de stærke relationer med lokale interessenter. Anna rapporterer direkte till Luis de Carvalho, CMP’s Commercial Cruise Director.

- At bygge stærke relationer med lokalsamfundet er vigtigt for at kunne udnytte Visbys unikke position i Østersøen. Med sin erfaring og kundskab et Anna en fremragende valg til vores team og spiller en afgørende rolle for at integrere og udvikle krydstogtsvirksomheden på Gotland. Annas primære fokus bliver at sørge for, at hele Gotland får del af den voksende krydstogtsturisme og at virksomheden bidrager til en bæredygtig vækst som skaber muligheder for at bedrive krydstogtsvirksomhed året rundet, siger Luis de Carvalho, Commercial Cruise Director, Copenhagen Malmö Port.

Krydstogtsterminalen, som indviedes i 2018 er blevet en stor succes. Siden starten har over 700.000 krydstogtsgæster besøgt Gotland. I løbet af 2023 forventes 165.000 krydstogtsgæster at besøge Gotland og bookningerne for 2024 er allerede i fuld gang.

- Gennem strategiske partnerskaber, udvikling og levering af tjenester af høj kvalitet har CMP som mål at konsolidere Visbys stilling som ledende krydstogtsdestination i Østersøen, samtidigt med at vi støtter den lokale økonomiske vækst og en bæredygtig udvikling på Gotland. Derfor er det glædeligt at Anna Sylvan nu er til stede for at drive disse vigtige dagsordener, afslutter Luis de Carvalho.

For yderligere information, kontakt venligts:

Ulrika Prytz Rugfelt, Chief Communications & Sustainability Officer, Copenhagen Malmö Port AB
E-mail: ulrika.prytz@cmport.com, telefon: +46 (0)70 252 00 98.

Categories

Contacts

Ulrika Prytz Rugfelt

Ulrika Prytz Rugfelt

Press contact Chief Communications & Sustainability Officer +46 (0) 70 252 00 98

Vi forbinder vand med land og skaber vækst og velstand til fælles gavn

Copenhagen Malmö Port (CMP) er en af Skandinaviens største havneoperatører og en full-service havn i Øresundsregionen. Vi modtager en lang række varer og har en infrastruktur, som er tilpasset alle typer skibe.

Copenhagen Malmö Port (CMP)

Containervej 9
DK-2150 Nordhavn, Copenhagen
Danmark