Skip to content
TOMORROW FESTIVAL  Nyt festival-initiativ griber fremtiden

News -

TOMORROW FESTIVAL Nyt festival-initiativ griber fremtiden

Med TOMORROW FESTIVAL får Danmark en ny og handlingsorienteret festival fyldt med musik, mad, talks og konkret inspiration til en mere bæredygtig hverdag. TOMORROW FESTIVAL finder sted i Valbyparkens naturskønne områder i Københavns Sydhavn den 3. og 4. september 2021.

Hele 64% af danskerne mellem 18 og 50 år mener, at livsstilsændringer er nødvendige, hvis vi skal lykkes med den grønne omstilling. Men hvordan lægger man sin livsstil om i praksis, så man bidrager til en mere bæredygtig fremtid for os alle?

Dét er hovedspørgsmålet, som den nye TOMORROW FESTIVAL ønsker at besvare med en handlingsorienteret festival, der kombinerer samtaler, koncerter og mad med visuelle iscenesættelser, fysiske oplevelserog konkrete klimavenlige løsninger på dine hverdagsudfordringer. Det bliver en fest for de mange; for de engagerede, for de nysgerrige og for de tvivlende, som ikke ved, hvor de skal begynde. Her er ingen løftede pegefingre, og du skal hverken have speltboller i fryseren eller en ph.d. i marinebiologi for at føle dig som en fisk i vandet.

Bag festivalen står TOMORROW, der er en nonprofit platform for bæredygtige forandringer. Organisationen ledes af Caroline Søeborg Ahlefeldt, der i sin tid var medstifter af Heartland på Egeskov Slot.

Med TOMORROW FESTIVAL er Caroline Søeborg Ahlefeldt endnu engang klar til at udvide danskernes forestilling om, hvad en festival kan være: ”I dag ser vi ind i en dyster fremtid, hvor livet og klimaet på vores planet er alvorligt presset på grund af vores adfærd. Det skal vi gøre noget ved. Vi skal motivere til handling. Vi skal skabe optimisme. Og vi skal give folk værktøjerne og lysten til at handle, så vi sammen kan skabe en bedre fremtid."

Det vil TOMORROW FESTIVAL gøre gennem handling, inspiration og oplevelser, der både skaber håb og afføder adfærdsændringer: ”Vi stræber efter at oversætte visionerne i FN’s verdensmål til konkrete og bæredygtige hverdagshandlinger overalt i samfundet – fra køkkenbordet til mødebordet og fra børnebordet til højbordet. TOMORROW FESTIVAL er nemlig en platform, hvor der er plads til alle.”

Festivalen finder sted i Valbyparkens naturskønne områder i Københavns Sydhavn, hvor festivalen vil være omgivet af vild natur, skov, strand og smukke parker med poppeltræer og temahaver.

Et væld af forskellige områder, scener og oplevelser

TOMORROW FESTIVAL er bygget omkring talkscenen LISTEN, musikscenen FEEL, madområdet TASTE, oplevelsesområdet CHANGE, opdagelsesområdet VILLAGE og ’ungdomsplatformen’ OWN, som vil være installationer og happenings spredt ud over festivalpladsen.

CHANGE TOMORROW: CHANGE er hovednavnet på TOMORROW FESTIVAL og er skabt i samarbejde med Roskilde Festival, adfærdseksperter, kunstnere og oplevelsesdesignere. Det består af tre oplevelser, der sætter fokus på et af de områder, hvor du kan gøre den største forskel for klimaet: HOME, TRANSPORT og FOOD. Hver CHANGE er en social oplevelse, hvor du sammen med andre festivalgæster får ny viden, ‘jord under neglene’ og kommer hjem med inspiration til nye bæredygtige handlinger.

LISTEN TOMORROW: LISTEN er TOMORROW FESTIVALs scene for samtaler mellem mennesker, som gør verden større. Bæredygtighed er udgangspunktet, handling er målet. Hør blandt andre Selma Montgomery (skoleelev og klimaaktivist) & Mickey Gjerris (forsker og forfatter) i en samtale om håb; Signe Wenneberg (forfatter og foredragsholder) & Emmy Laura Perez Fjelland (kulturgeograf og forsker) i en samtale om jordforbindelse og hverdagsaktivisme; komikerne Frank Hvam & Jan Gintberg om det fede liv som elbilist samt Mads Nipper (CEO, Ørsted) & Zeid Ra'ad Al Hussein (FN’s tidligere højkommissær for menneskerettigheder) i en talk om grønne rettigheder.

FEEL TOMORROW: Festivalens musikscene, hvor det nye bliver blandet med det gamle, funk med rock og danserytmer med eftertænksomme toner. Alle indslag, der forholder sig på hver sin kunstneriske måde til verden omkring os. Man kan blandt andet glæde sig til koncerter med Scarlet Pleasure, The Savage Rose, GRETA og Den Sorte Skole.

TASTE TOMORROW: Festivalens madområde, som udover lækre madboder også vil inspirere deltagerne gennem viden, happenings, fysiske aktiviteter og visuelle installationer, der gør os klogere på, hvordan vi bliver mætte i fremtiden.

TOMORROW VILLAGE: En midlertidig by med fire gågader og et torv. De enkelte gader bebos af virksomheder og organisationer, der demonstrerer nye teknologier, produkter og services med bæredygtighed som omdrejningspunkt. Som festivaldeltager kan man gå på opdagelse i VILLAGE, ligesom der vil være formidling, showcases og eksperimenter. På torvet er der en scene, der danner rammen for samtaler og debatter, og som om aftenen omdannes til en musikscene.

OWN TOMORROW: En blanding af unikke områder og pop-up aktiviteter på festivalpladsen, hvor udvalgte ungdomsorganisationer med passion og drivkraft får mulighed for at bygge, fortælle og invitere indenfor i deres drømmescenarier for en bæredygtig fremtid.

Køb billetter og læs mere om TOMORROW Festival på https://tomorrow.today

Billetsalget starter den 4. maj 2021.

Med venlig hilsenHAVE

For yderligere information, kontakt venligst:Johannes Mandal johannes@have.dk 22 28 77 77
Anja Linnet anja@have.dk 22 65 53 48

FAKTA

TOMORROW FESTIVAL finder sted den 3. og 4. september 2021 i Valbyparken i Københavns Sydhavn.

Billettyper:

●Partoutbillet: 750,-

●Endagsbillet: 499,-

●Studerende, pensionister og grupper på min. 10 personer får 25% rabat

●Børn 0-14 år: Gratis

Billetter udbydes af Ticketmaster.

Festivalpartnere

Founding Partnere: Københavns Kommune - PensionDanmark

Festival Partnere: Carlsberg - By & Havn - Stark

CHANGE:HOME Partner: Forenet Kredit

CHANGE Partnere: Beckett Fonden - Danske Rederier - Danske Maritime - Den Danske Maritime Fond

VILLAGE Partnere: Innovationsfonden - Vækstfonden - Danmarks Grønne Investeringsfond

Udførende Partnere: Good Boys Agency - Roskilde Festival

Support Partner: United Nations Development Programme

Logistikpartnere: Copenhagen Malmö Port

Leverandører: Philipson Wine

Forholdsregler omkring COVID-19

Vi har endnu ikke lagt COVID-19 bag os. Derfor følger vi til enhver tid myndighedernes retningslinjer, så vi kan afholde en tryg og sikker festival - også sundhedsmæssigt.

Myndighederne forventer, at alle danskere vil være færdigvaccineret i starten af august. Vi forventer derfor, at de sidste restriktioner vil være løftet inden TOMORROW FESTIVAL bliver afholdt i starten af september.

Vi arbejder dog alligevel efter et scenarie baseret på regeringens ekspertgruppe for fase 2b. Det betyder, at vi aktuelt arbejder efter følgende retningslinjer:

-Krav om coronapas

-Zoneopdeling med 2000 deltagere pr. sektion

-Maks. 10.000 deltagere pr. dag

-Arealkrav på 4m2 pr. deltager

-Udarbejdelse af en sundhedsplan som en del af vores sikkerhedsplan

Derudover arbejder vi også med værktøjer som lyntests og naturligvis fri adgang til håndsprit.

Tags

Press contacts

Ulrika Prytz Rugfelt

Ulrika Prytz Rugfelt

Press contact PR- & Corporate Communications Manager +46 70 252 00 98

Vi forbinder vand med land og skaber vækst og velstand til fælles gavn

Copenhagen Malmö Port (CMP) er en af Skandinaviens største havneoperatører og en full-service havn i Øresundsregionen. Vi modtager en lang række varer og har en infrastruktur, som er tilpasset alle typer skibe.

Copenhagen Malmö Port (CMP)
Containervej 9
DK-2150 Nordhavn, Copenhagen
Danmark