Skip to content
Mød os på Nordens førende transportmesse

News -

Mød os på Nordens førende transportmesse

Også i 2019 er Malmö Industrial Park med på Logistik & Transport – Nordens førende messe for alle, der arbejder med varestrømme. På en fælles stand viser Malmö kommune og CMP, hvorfor Sveriges bedste logistikplaceringer er i Malmø.

Det er nu fjerde år i træk, at Malmö Industrial Park er med på Logistik & Transport, der afholdes den 5. og 6. november i Göteborg.

- Dette er en rigtig god messe, hvor mange havne og andre centrale aktører nu deltager, konstaterer Ann-Charlotte Halldén-Åkeson, key account manager hos CMP.

I år fokuserer messen blandt andet på intermodale transporter, som er en af Malmö Industrial Parks forcer. Etableringerne i industriparken er fortsat i 2019, senest med MG Real Estate, der udvikler en grund på 65 000 kvadratmeter. Også Corem Property Group udvikler et areal i området med henblik på at etablere et nyt logistikcenter.

- Så trods den større usikkerhed i verdensøkonomien, føler vi, at der er stor interesse for Malmø og regionen, siger Olle Anderberg, projektleder ved Ejendoms- og Vejkontoret i Malmö kommune.

På messen er profileringen af industriparken baseret på tre budskaber – det ene er ”Ready to go”.

- Med det indfanger vi, hvor hurtigt og enkelt man kan etablere sig. Detailplanen for området ligger klar, og vi har generelt arbejdet på at gøre processen smidig. Det er muligt at flytte ind allerede seks måneder efter, at man har indgået en aftale, siger Olle Anderberg.

“A perfect location for growth” og “Smart City and harbour” er to andre budskaber, som møder de besøgende på standen.

- Vi ønsker at understrege, at den unikke placering skaber vækstmuligheder for de virksomheder, der vælger Malmø, sammenfatter Ann-Charlotte Halldén-Åkeson. Desuden kan der etableres nye og intelligente samarbejdsprojekter i havneområdet gennem det, der kaldes industriel symbiose, hvor virksomhederne udnytter hinandens ressourcer og udvikler fælles tjenester.

På årets Logistik & Transport finder man igen Malmö Industrial Park på stand: A 01:01.

Contacts

Ulrika Prytz Rugfelt

Ulrika Prytz Rugfelt

Press contact Chief Communications & Sustainability Officer +46 (0) 70 252 00 98

Vi forbinder vand med land og skaber vækst og velstand til fælles gavn

Copenhagen Malmö Port (CMP) er en af Skandinaviens største havneoperatører og en full-service havn i Øresundsregionen. Vi modtager en lang række varer og har en infrastruktur, som er tilpasset alle typer skibe.

Copenhagen Malmö Port (CMP)
Containervej 9
DK-2150 Nordhavn, Copenhagen
Danmark