Skip to content
Malmö Industrial Park på verdens førende logistikmesse

News -

Malmö Industrial Park på verdens førende logistikmesse

Verdens førende logistikmesse, Transport Logistic, afholdes i München den 4.-7. juni. Naturligvis markedsfører man også Malmö Industrial Park på messen. Malmö Kommune og CMP er på plads sammen med flere logistikvirksomheder for at etablere flere samarbejder i industriparken.

Det er anden gang, at Malmö Industrial Park er med på Transport Logistic i München, som tiltrækker over 2 000 udstillere fra 60 lande og mere end 60 000 besøgende.

- Messen giver inspiration, og samtidig skal vi gøre flere virksomheder interesserede i Øresundsregionen. Det er det største enkeltmarked i Norden, og Malmö Industrial Park er det perfekte sted at etablere logistikvirksomheder, siger Olle Anderberg, projektleder på ejendoms- og vejkontoret i Malmö Kommune.

- På messen sørger CMP også for at netværke med kunder, operatører og leverandører for at udvikle vores position som den førende havn i regionen, siger Ann-Charlotte Halldén-Åkeson, Key Account Manager hos Copenhagen Malmö Port (CMP).

Et knudepunkt
Industriparken ligger tæt på store befolkningscentre som Malmø og København, men også i tilknytning til transportnetværk, der binder markeder i hele Nordeuropa sammen. Man er desuden ved at udbygge dette netværk, blandt andet i form af Femern Bælt-forbindelsen. Det gør området til et endnu vigtigere knudepunkt fremover.

- Vi fremhæver også de nye, intelligente samarbejdsprojekter, der etableres på havneområdet. Her udvikler virksomheder som E.ON, Sysav, CMP og VA Syd fælles løsninger inden for alt fra energi til logistik. Disse innovative, bæredygtige satsninger øger interessen for at etablere sig.

For nylig er der foretaget to reservationer af grunde i området. Corem Property Group planlægger et logistikcenter, og i april meddelte MG Real Estate, at man vil udvikle et logistik- og kontoranlæg. Skanska etablerede en logistikejendom allerede i 2017.

- Corem, MG Real Estate og Skanska er med på messen sammen med Malmö Kommune, CMP og Invest in Skåne, fortæller Olle Anderberg. Det er positivt, at vores partnere deltager og skaber nye kontakter, der løfter ejendomsudviklingen i området endnu mere.

Tæt på havnen
Beliggenheden tæt på havnen er en anden stor konkurrencefordel for Malmö Industrial Park.

- Den gør området til en fantastisk god logistikplacering, hvor virksomheder har adgang til et komplet netværk af vej-, bane- og skibstransporter, siger Ann-Charlotte Halldén-Åkeson.

Tæt på har man også CMP's udbud af tjenester, som altid kan tilpasses virksomhedernes behov for transport, oplagring og andre former for håndtering.

- Selv arealerne i industriparken kan tilpasses efter virksomhedernes forskellige behov, afslutter Olle Anderberg. Vi kalder det for "Ready To Go" for at signalere, hvor hurtigt og enkelt man kan etablere sig, men også for at vise, at hele infrastrukturen allerede er på plads.

Contacts

Ulrika Prytz Rugfelt

Ulrika Prytz Rugfelt

Press contact Chief Communications & Sustainability Officer +46 (0) 70 252 00 98

Vi forbinder vand med land og skaber vækst og velstand til fælles gavn

Copenhagen Malmö Port (CMP) er en af Skandinaviens største havneoperatører og en full-service havn i Øresundsregionen. Vi modtager en lang række varer og har en infrastruktur, som er tilpasset alle typer skibe.

Copenhagen Malmö Port (CMP)
Containervej 9
DK-2150 Nordhavn, Copenhagen
Danmark