Skip to content
Krydstogt anløb i Malmø

News -

Krydstogt anløb i Malmø

Idag siger vi velkommen til krydstogtskibet Europa 2, som lægger til ved krydstogtterminalen i Malmø. Krydstogtsæsongen har haft stor påvirkning af krydstogtsæson 2020 med næsten 100% aflyste krydstogtanløb. Nu, her i efteråret, tilbyder en del rederier mindre krydstogter med et begrænset passagerantal.

Rederiet Hapaq Lloyd er et af disse. De har introduceret krydstogter med deres flotte skib Europa 2 fra tyske Helgoland til Malmø. Efter det svenske anløb fortsættes tilbage til Tyskland og til Holtenå.

Europa 2 medtager normalt ca 500 passagerer, men med tanke på den gældende situation er antallet nu reduceret til max 60% af det normale. Til Malmø ankommer 140 passagerer, alle boende i Tyskland. Udover passagereren er der ca. 100 besætningsmedlemmer, det skal ses mod de normalt 370.

Skibet ligger natten over i Malmø og sejler videre tirsdag aften.

Categories

Contacts

Ulrika Prytz Rugfelt

Ulrika Prytz Rugfelt

Press contact Chief Communications & Sustainability Officer +46 (0) 70 252 00 98

Vi forbinder vand med land og skaber vækst og velstand til fælles gavn

Copenhagen Malmö Port (CMP) er en af Skandinaviens største havneoperatører og en full-service havn i Øresundsregionen. Vi modtager en lang række varer og har en infrastruktur, som er tilpasset alle typer skibe.

Copenhagen Malmö Port (CMP)
Containervej 9
DK-2150 Nordhavn, Copenhagen
Danmark