Skip to content
Information om Coronavirus

News -

Information om Coronavirus

CMP holder løbende øje med udviklingen på myndighedernes retningslinjer og følger de anvisninger, som de giver. Desuden vurderer vi løbende hvilke indsatser vi skal forberede, hvis myndighedernes risikovurderinger ændrer sig.

Alle fartøjer, som anløber København eller Malmø, indsender 24 timer før anløb en Health Declaration til mægleren, som sender den til myndighederne. Hvis den giver anledning til at et fartøj skal i karantæne, får fartøjet ikke lov til at lægge til kaj, før myndighederne er til stede til at håndtere situationen.

Ved opkald fra skibe eller mægler, der melder om Coronavirus, kontakter CMP’s døgnbemandede Havnekontor de ovennævnte myndigheder, som anviser hvordan CMP skal forholde sig. Mægleren aktiverer myndighederne i forhold til deres indsats med fartøjet. Dette er en helt fast procedure, som vi har stor tillid til som adgang til vores havne.

Contacts

Ulrika Prytz Rugfelt

Ulrika Prytz Rugfelt

Press contact Chief Communications & Sustainability Officer +46 (0) 70 252 00 98

Vi forbinder vand med land og skaber vækst og velstand til fælles gavn

Copenhagen Malmö Port (CMP) er en af Skandinaviens største havneoperatører og en full-service havn i Øresundsregionen. Vi modtager en lang række varer og har en infrastruktur, som er tilpasset alle typer skibe.

Copenhagen Malmö Port (CMP)
Containervej 9
DK-2150 Nordhavn, Copenhagen
Danmark