Skip to content
Håndtering af husmoduler i Malmö

News -

Håndtering af husmoduler i Malmö

I forrige uge bød vi MV Costamar velkommen til CMP i Frihamnen, Malmö. Vi håndterede endnu en gang et projekt for virksomheden Lindbäcks i samarbejde med ShoreLink i Piteå. Denne gang var der tale om 77 husmoduler, der blev håndteret sikkert og effektivt af vores engagerede og kompetente medarbejdere. AtoB@C agerede rederi, og mægleren Hasting Schultz klarerede skibet. Modulerne blev efterfølgende fragtet videre til et boligprojekt i Malmö, Segeparksgatan.

- Vi er glade for at have denne type af skib og gods tilbage i vores havn i Malmö. Også denne operation var vellykket, og vi konsoliderer vores position som en fleksibel havn, der håndterer forskellige typer af gods, logistikstrømme og skibe, og specifikt denne type af gods, der kræver omhyggelighed, sikkerheds- og kvalitetstænkning, siger Ann-Charlotte Halldén Åkesson, Key Account Manager hos CMP. 

Contacts

Ulrika Prytz Rugfelt

Ulrika Prytz Rugfelt

Press contact Chief Communications & Sustainability Officer +46 (0) 70 252 00 98

Vi forbinder vand med land og skaber vækst og velstand til fælles gavn

Copenhagen Malmö Port (CMP) er en af Skandinaviens største havneoperatører og en full-service havn i Øresundsregionen. Vi modtager en lang række varer og har en infrastruktur, som er tilpasset alle typer skibe.

Copenhagen Malmö Port (CMP)
Containervej 9
DK-2150 Nordhavn, Copenhagen
Danmark