Follow Copenhagen Malmö Port (CMP)

Håndtering af byggematerialer til intermodalt logistikcenter i Malmö Industrial Park

News   •   Jan 19, 2021 14:13 CET

CMP har håndteret skibslasten, bestående af 840,29 m³ træbjælker, som skal bruges ved opførelsen af den hollandske virksomhed Westerman Multimodal Logistics nye intermodale logistikcenter. Logistikcentret forventes at stå færdigt i sensommeren i Malmö Industrial Park, et ekspansivt industriområde, som tilbyder attraktive industriarealer i Norra Hamnen i Sverige.

Den belgiske virksomhed MG Real Estate fungerer som construction developer og bygger og udvikler logistikcentret på vegne af Westerman Multimodals Logistics. 

- Vi glæder os over projektet og at modtageren af lasten, Westerman Multimodal Logistics, er en af vores kunder, som vi fortsat vil arbejde tæt sammen med ved etableringen af den intermodale terminal i Malmö Industrial Park, siger Ann-Charlotte Halldén-Åkeson, salgsdirektør i CMP.

    Westerman Multimodal Logistics nye logistikcenter vil kombinere alle transportformer i en bygning: tog, skib og lastbil. Her bliver CMP og havnen i Malmö en naturlig partner med sin nærhed til Østersøen, jernbane, der fortsætter ind på i havnen og strækker sig til det europæiske kontinent, og med havnens forbindelse til internationale motorveje.