Skip to content
For første gang, i lang tid, er der Turn Around anløb i København

News -

For første gang, i lang tid, er der Turn Around anløb i København

I dag lægger krydstogtskibet Marina, fra rederiet NCL, til kaj. Det er det første Turn Around anløb, dvs hvor skibet skifter passagerer, som besøger København siden pandemiens start. Det er planen at Marina bliver til den 25. august. Når skibet, søndag, lægger til kaj, er det kun besætningen som er ombord. Det er tanken, at der i løbet af søndag og mandag skiftes besætning, foretages teknisk service og forberedelse inden ankomst af krydstogtpassagererne tirsdag den 24. august. Her går 169 passagerer ombord. Dagen efter ankommer yderligere 322 krydstogtgæster. Skibet afsejler havnen om onsdag aften for at sejle en rute i nogle dage, hvor skibet anløber Warnemünde for derefter at returnere til København den 28. august. Passagererne forlader Marina og nye passagerer stiger ombord. Den 29. august sejler Marina videre med ca. 700 krydstogtpassagerer ombord. Besætningen udgør totalt 780.

De lettede restriktioner, som trådte i kraft, for nogle dage siden er gældende for de passagerer som går i land i København.

Subjects

Categories

Press contacts

Ulrika Prytz Rugfelt

Ulrika Prytz Rugfelt

Press contact PR- & Corporate Communications Manager +46 70 252 00 98

Vi forbinder vand med land og skaber vækst og velstand til fælles gavn

Copenhagen Malmö Port (CMP) er en af Skandinaviens største havneoperatører og en full-service havn i Øresundsregionen. Vi modtager en lang række varer og har en infrastruktur, som er tilpasset alle typer skibe.

Copenhagen Malmö Port (CMP)
Containervej 9
DK-2150 Nordhavn, Copenhagen
Danmark