Skip to content
CMP byder Ocean Albatros velkommen ved dåbsceremoni i København

News -

CMP byder Ocean Albatros velkommen ved dåbsceremoni i København

København var i dag vært for en dåbsceremoni for det topmoderne ekspeditionsskib, Ocean Albatros, ved Nordre Toldbod.

Dåbsceremonien var et stolt øjeblik for det danske familieejede firma Albatros Expeditions, da ceremonien fandt sted i hjertet af landets hovedstad. Gæsterne ved ceremonien fik mulighed for at komme ombord på Ocean Albatros og få en guidet tur. Denne førstehåndsoplevelse gjorde det muligt for dem at værdsætte de elegante interiører og tekniske funktioner, der adskiller dette skib fra andre.

Dagen blev afsluttet med dåb med en isblok på boven, et festligt øjeblik, da Albatros Expeditions officielt bød Ocean Albatros velkommen i sin flåde.

Begivenheden markerer den tredje navngivningsceremoni for et topmoderne skib hos CMP i København inden for det sidste år og er et vidnesbyrd om regionens, byens og havnens stærke maritime arv og moderne kommercielle terminalfaciliteter. Nordre Toldbod repræsenterer sammen med Langelinie og Oceankaj CMP’s krydstogtsfaciliteter i København, hvilket gør havnen i stand til at byde skibe af alle typer og størrelser velkommen.

Ocean Albatros, et søsterskib til Ocean Victory, har plads til 189 passagerer og 100 besætningsmedlemmer. Skibet er udstyret med en af de højeste Polar-koder 6 og isklasse 1A, hvilket gør det til et ideelt skib for krydstogter med mindre fartøjer i Arktiske og Antarktiske forhold. Det har 4 dieselmotorer og 2 elektromotorer, alle elektronisk styrede for at optimere hastighed og brændstofforbrug.

Dagen før ceremonien overdragede CMP’s havnefoged skjoldet fra Copenhagen Malmö Port til skibets kaptajn, som den maritime tradition byder, når et skib anløber en havn for første gang.

For mere information:
Ulrika Prytz Rugfelt, Chief Communications & Sustainability Officer, Copenhagen Malmö Port AB
Email: ulrika.prytz@cmport.com, telephone: +46 (0)70 252 00 98.

Categories

Contacts

Ulrika Prytz Rugfelt

Ulrika Prytz Rugfelt

Press contact Chief Communications & Sustainability Officer +46 (0) 70 252 00 98

Vi forbinder vand med land og skaber vækst og velstand til fælles gavn

Copenhagen Malmö Port (CMP) er en af Skandinaviens største havneoperatører og en full-service havn i Øresundsregionen. Vi modtager en lang række varer og har en infrastruktur, som er tilpasset alle typer skibe.

Copenhagen Malmö Port (CMP)
Containervej 9
DK-2150 Nordhavn, Copenhagen
Danmark