Skip to content
Årets første turn-around anløb i København

News -

Årets første turn-around anløb i København

I dag byder vi velkommen til Enchanted Princess, fra rederiet Princess Cruises, som årets første turn-around anløb i København. Enchanted Princess anløber Terminal 3 ved Oceankaj med amerikanske passagerer og ankommer senest fra Skagen, som en del af et krydstogt fra Atlanterhavet. I København skifter krydstogtskibet passagerer for derefter at sejle rundt i Østersøen, og det krydstogt ender i Skagen i begyndelsen af maj. Skibet er 330 meter langt og har 1201 afstigende og 445 påstigende passagerare, samt 1300 besætningsmedlemmer ombord. Skibet har 2355 gæster ved ankomst og sejler videre fra København med 1599 gæster.

"Vi er meget glade for at modtage årets første turn-around anløb i København i dag. Vi er også glade for, at krydstogttrafikken kommer op at køre igen, hvilket både giver en positiv effekt for byen gennem indtægter fra turister og giver samtidig flere arbejdspladser hos os i CMP," siger Henrik Ahlqvist, Sales Director Cruise, CMP.

Årets krydstogtsæson i København minder meget om 2019-sæsonen, året før coronapandemien brød ud. På nuværende tidspunkt er det booket omkring 350 anløb, hvoraf 150 er turn-around anløb.

Categories

Contacts

Ulrika Prytz Rugfelt

Ulrika Prytz Rugfelt

Press contact Chief Communications & Sustainability Officer +46 (0) 70 252 00 98

Vi forbinder vand med land og skaber vækst og velstand til fælles gavn

Copenhagen Malmö Port (CMP) er en af Skandinaviens største havneoperatører og en full-service havn i Øresundsregionen. Vi modtager en lang række varer og har en infrastruktur, som er tilpasset alle typer skibe.

Copenhagen Malmö Port (CMP)
Containervej 9
DK-2150 Nordhavn, Copenhagen
Danmark