Follow Copenhagen Malmö Port (CMP)

38 husmoduler losset i Malmö

News   •   Dec 04, 2020 11:10 CET

I sidste uge anløb skibet UBC Sagunto Copenhagen Malmö Ports (CMP) terminal i Norra Hamnen, Malmö. Skibet var lastet med husmoduler, en godstype CMP har lang erfaring med. Byggemodulerne blev fragtet for kunden Sveaviken Bostad AB, og Frontlog AB stod for transporten.

- Vi er meget glade for at have afskibet denne første etape til et boligkompleks i Lund. Malmö er den ideelle havn for os med store områder og god infrastruktur til containerhåndtering, hvor vi håndterer modulerne på samme måde som containere. Det er første gang, vi afskiber lejlighedsmoduler til Skåne, siger David Österström, administrerende direktør i Frontlog.

Havnen i Malmö ligger strategisk godt til både transport videre ud i Europa og som regionalt knudepunkt for kortere transporter, som eksempelvis til Lund, som var byggemodulernes slutdestination.

- Vi er glade for at have budt Frontlog AB og Sveaviken AB velkommen til vores terminal i Malmö, hvor vi tilbyder en effektiv og sikker håndtering af husmoduler. For CMP og vores medarbejdere er det også spændende at være en del af en operation, der i sidste ende munder ud i nye bæredygtige boliger i Lund, siger Ann-Charlotte Halldén-Åkeson, Sales Director Cars & MIP, Copenhagen Malmö Port AB.

- Vores kunde, Sveaviken Bostad AB, er et hurtigvoksende ejendomsselskab, der bygger moduler til udlejningsejendomme på deres egen fabrik for et bæredygtig og langsigtet ejerskab. Disse 75 lejelejligheder forventes at være indflytningsklare til foråret, og det er inspirerende at være en del af udviklingen af et moderne område, som vokser frem ved Solbjerstorget i Brunnshög. Vi har afskibet cirka 2.000 lejlighedsmoduler til Sveaviken, og med deres vækstplaner deres vækstplaner forventer vi snart at være tilbage i regionen, afslutter David Österström fra Frontlog AB.

Næste levering af byggemoduler til Malmö forventes i starten af 2021.

Ved spørgsmål kontakt venligst:

Ann-Charlotte Halldén-Åkeson, Sales Director, Copenhagen Malmö Port AB.
E-mail: ann-charlotte.h.akeson@cmport.com, Telefon: +46 70-692 42 67.

David Österström, administrerende direktør, Frontlog AB
E-mail: david@frontlog.se, Telefon: +46 70 573 5510.